Arkin Jahiji: “Parku i pishave në fshatin Çellopek do të bëhet realitet”


Kandidati për të parin e Bërvenicës nga radhët e BDI-së, sotë në mesditë ka bërë një shëtitje në natyrë mbi fshati Çellopek.

Ai premtoi se do të realizojë dhe do të bëhet realitet parku i pishave në fshatin Çellopek.