Ariu në autostradën Prishtinë-Pejë, godit nga një automjet

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur mbrëmë rreth mesnate në autostradën Prishtinë-Pejë, kur një ari është shfaqur në mes të kësaj autostrade, ndërsa u godit nga një automjet, me ç’rast pati edhe të lënduar.

Sigma Doors

Automjetet megjithëse me shpejtësi, nisën të ndalnin, kurse vozitësit të trembur nuk u zbrisnin automjeteve.

Në fotot që kanë arritur në redaksinë e Kp nga një udhëtar i rastit, përveç shumë automjeteve të ndaluara, shihet edhe ariu pa shenja jete dhe i përgjakur në mes të rrugës, ndërsa nuk dihet nëse është mbytur nga goditja e automjetit apo është vrarë nga policia.