Ariu i del në rrugë dhe sulmon 36-vjeçarin në Kukës

Një ari ka sulmuar një person në Kukës.

Ngjarja ka ndodhur mëngjesin e sotëm, në mes të rrugës, kur ariu, mësohet se i ka prerë rrugën dhe ka sulmuar Shehap Dafkun, ndërsa shkonte në punë. Mësohet se Dafku, ka pësuar disa dëmtime në trup dhe ndodhte për ndihmë mjekësore, në spialin e Kukësit.

Baby Boo