Arifi: Sovrani do të vendos fitimtarin


Erkan Arifi
Sot para Komisionit Komunal Zgjedhor – Likovë, e nënshkruajtëm Deklaratën për zgjedhje fer dhe demokratike me kandidatët e partive politike që garojmë ne zgjedhjet lokale të 17 Tetorit të vitit 2021.
Pas nënshkrimit të deklaratave, së bashku me anëtarët e komisionit komunal zgjedhor dhe kandidatët për kryetar komune, marshuam në rrugën prej te objekti i komunës në drejtim të shkollës fillore komunale të fshatit dhe në fund bashkërisht piem nga një kafe .

Unë, si Kryetar aktual i komunës së Likovës dhe prap si kandidat i mundshëm i BDI – së, jam i sigurtë se sikurse gjithmon banorët e komunës tonë, janë të ngritur në atë nivel që të zhvillojm një garë fer e demokratike në përputhje me të gjitha standardet, me çka populli – sovrani do të vendos fitimtarin, pasi ai është i pa gabueshëm në zgjedhjet e tij.