Arif Ziberi: Këngëtarët e rinj janë për të ardhur keq,përdorin zhveshjen për të ua dëgjuar këngët (VIDEO)

Vokalisti i grupit Elita 5 ka dhënë mendimin e tij për artistët e rinj.

Baby Boo

Në intervistën për emisionin SevenBizz, Arif Ziberi ka folur edhe për gjeneratat e reja të muzikës.

Ai tregon mendimin e tij për këngëtarët dhe këngëtaret e reja, dhe për atë se po përdorin zhveshjen për të iu dëgjuar këngët.

Ja çfarë thotë Arifi: