Arian Çani fton në studio gangsterin shqiptar John Alitte


Rrëfimi ekskluziv në Zonë e Lirë, gangsteri shqiptar John Alite flet për vrasjet, trafikun e drogës dhe dy martesat LIFESTYLEPërditësimet më të fundit 15 Qer Sonte në një rrëfim ekskluziv për Arian Çanin, në emisionin Zonë e Lirë, do të jetë Xhon Alite, një ish vrasës dhe trafikant droge. Gangsteri më i famshëm shqiptar, i njohur në mbarë botën do të flas për herë të parë për jetën e tij në një emision shqiptar. Alite do të rrëfej krimet e kryera, jetën si krahu i djathtë i John Gott, bashkëpunimin me FBI për shkatërrimin e familjeve kriminale dhe deri tek jeta e tij personale, dy martesat dhe fëmijët e tij. Nuk mund tju shpëtoj pyetjeve për origjinën dhe raportin me babain e tij. Sonte në mbrëmje në Zonë e Lirë, gansteri shqiptar tregon futjen e tij në rrugën e krimit me bandat më të famshme kriminale, jetën si milioner dhe lidhjen me motrën e Gottit. Alite, për më shumë se 25 vite zhvilloi një aktivitet të gjatë kriminal si pjesë e familjes Gambino do të flas sonte për gjithçka në emisionin ZONE E LIRE.