“Arbëria”, filmi për arbreshët që do të dalë në NETFLIX


Një prej platformave më të mëdha dhe më të njohura botërore për filma VOD është Netflix.
“La Casa de Papel”, “Narcos”, “House of Cards”, “Lupin” e shumë e shumë seriale dhe filma kanë pasur premierën në Netflix. Mirëpo, së shpejti do të lansohet një film me temë për shqiptarët, raporton Zëri.

“Arbëria” quhet filmi nga regjisorja me origjinë kalabreze, Francesca Olivieri. Ai trajton jetën e arbreshëve në Itali me anë të një storje dramatike.
Filmi është prodhuar më parë dhe trailerin e tij mund ta shihni më poshtë. Në Netflix do të dalë më 23 dhjetor.

https://youtu.be/h4Fvj2pEy-U

Baby Boo