Arbër Ademi uron Ditën Botërore të Librit

Ministri i Arsimit i Republikës së Maqedonisë së Veriut Arbër Ademi ka uruar Ditën Ndërkombëtar të Librit.

Baby Boo

Ja postimi i tij i plotë:

Urime Dita Botërore e Librit!

Edhe në këto ditë, derisa të gjitha institucionet arsimore janë të mbyllura dhe koha për të qëndruar jashtë është e kufizuar, ne si gjithmonë strehimin më të mirë e gjejmë te LIBRI!

Kënaqësia e të lexuarit është e papërshkrueshme, sepse vetëm përmes të lexuarit ne zgjerojmë horizontin tonë me njohuri të reja….
Shiko më shumë
Urime Dita Botërore e Librit!

Edhe në këto ditë, derisa të gjitha institucionet arsimore janë të mbyllura dhe koha për të qëndruar jashtë është e kufizuar, ne si gjithmonë strehimin më të mirë e gjejmë te LIBRI!

Kënaqësia e të lexuarit është e papërshkrueshme, sepse vetëm përmes të lexuarit ne zgjerojmë horizontin tonë me njohuri të reja.
——————————-
Gëzuar Ditën Botërore të Librit!

Dhe këto ditë ndërsa të gjitha institucionet arsimore janë mbyllur dhe koha e lëvizjes është e kufizuar, ne si gjithmonë “strehim” në libër.

Nuk ka fjalë që mund ta përshkruaj kënaqësinë e leximit sepse vetëm përmes leximit po i zgjerojmë horizontet tona me njohuri të reja.