Arbër Ademi reagon ndaj lajmit të rremë të shpërndarë nga Taravari!

Të tërbuar, me shpifje nga më të ultat dhe me sulme nga më të paskrupulltat përpiqen ti mashtrojnë qytetarët dhe ti gënjejnë edhe përkrahësit e tyre.

Baby Boo

Sa të mjerë, nuk e di se si e bëjnë gjumin natën, a po si i shohin me sy fëmijët e tyre.
Më kanë thënë se ky person ka prirje të tilla të çmendura, por refuzoja ta besoja.

Të prodhosh lajme të rreme duke keqpërdor dhe shpif ndaj familjarëve të mi ose të kujt do tjetër, është punë përbindëshi, është punë dështaku, është punë dëshpërimi. Turp të kesh Taravari! Shkruan Arbër Ademi.