Arben Taravari zgjidhet kryetar i ri i ASH-së


Arben Taravari zgjidhet kryetar i Aleancës për Shqiptarët në kongresin e jashtëzakonshëm të tretë të partisë.

Me 2 vota të përmbajtura dhe 1 kundër ndërsa gjitha tjerat ishin pro, Taravari edhe zyrtarisht mer timon e ASH-së.

Baby Boo