Arbana Xharra për ditëlindjen e Skënderbeut: “Po të mos ishte ky edhe ne me sigurinë më të madhe sot nuk do të ishim”

Sot është ditëlindja e heroit të kombit shqiptarë, Gjergj Kastriotit – Skënderbeut. Shumë artistë e opinionistë shkruan sot për Skënderbeun, e ndër ta nuk mungoi edhe një shkrim nga Arbana Xharra, shkruan Pa Censurë. Ajo ka shkruar një postim në Facebook ku tha se po të mos ishte Skënderbeu edhe ne me sigurinë më të madhe sot nuk do të ishim, ashtu siç nuk janë mikenët, dakët dhe trakasit.

Xharra tha se Festë të madhe kemi shqiptarë saherë ta kujtojmë emrin e tij./Pa Censurë/
Postimi i plotë i Xharrës:

Baby Boo