Arbana Xharra ka një koment të posaçëm për shqiptarët e Maqedonisë (Foto)


Arbana Xharra njihet si një nga gayetaret më radikale sa i përket qëndrimeve ndaj esktremizmit fetarë, ajo në një postim në facebook ka shkruar një këshillë për shqiptarët e Maqedonisë.

“Për shqiptarët në përgjithësi, por për shqiptarët e Maqedonisë në veçanti, dielli duhet të lind në perendim, ashtu siç e kanë përcaktuar rilindasit tanë.
Çdo përpjekje për devijim nga ky rrugëtim është e destinuar të dështojë.
Edhe Tirana edhe Prishtina gjithashtu kanë përgjegjësi për rrugën e shqiptarëve të Maqedonisë dhe nuk duhet të lejojnë improvizime politike dhe kulturore në marrëdhëniet me shqiptarët e Maqedonisë”, shkruan Xharra

Baby Boo