Arbana Xharra: Interpretuesit fetar frymëzojnë për të kryer akte barbare!

Fytyrat e monstrave i njoh shume mire, edhe te juve qe nje akt makaber si ky sot e shfryezoni per te me sulmu mua. Duhesh me qene mendje prishur vet, per me mendu qe dikush i gezohet nje aktit makaber te tmerrshem si ky ne Zelande te Re. Gaboheni shume kur thoni se ky rast ska te beje me fe, aktet e tilla e krejt ju bisha te egra qe vetem frika ju ndal, frymezohen nga urrejtja religjioze. S’ka aspak rendesi kush eshte profeti apo Zoti juaj, kur ne emer te fese, ekzekutoni e masakroni. Historikisht na eshte deshmuar se aktet e frikshme frymezohen nga interpretuesit e religjioneve dhe jo vetem te nje feje. Ky idiot qenka frymezu nga mitologjia e krishtere serbe, qe per neve eshte e njohur.