Arabet dhe kinezet po ndryshojne klimen e shkretetires, pamje te pazakonta nga projektet e tyre gjigante..(VIDEO)

Arabet dhe kinezet po ndryshojne klimen e shkretetires, pamje te pazakonta nga projekti i tyre gjigant. Më poshtë mund të shihni videon.

Baby Boo