Aplikacion edukues mbi historinë e Gjergj Kastriotit “Skënderbeu App”

Këtë vit në Kosovë e Shqipëri është shënuar viti mbarëkombëtar për heroin kombëtar Skënderbeu, në 550 vjetorin e vdekjes së tij, shkruan KultPlus.

Sigma Doors

Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, ka lindur më 6 maj 1405 dhe ka mbyllur sytë më 17 jana një epokë e tërë historike për trevat arbnore. Gjergj Kastrioti – Skënderbeu ishte përfa më i shquar i elitës drejtuese mesjetare shqiptare që udhëhoqi më vendosmëri frontin kundër vendosjes së sundimit perandorak osman.

Së fundmi për t’i kthyer sytë tek historia e lavdishme e tij, është publikuar edhe një ap historinë e heroit kombëtar.
Ky aplikacion quhet “Skenderbeu app”.