Apel për regjistrimin e mërgimtarëve : O sot o kurrë mund t’a dimë sa jemi e ku jemi


Këshilltari komunal në komunën e Bogovinës Bujar Misimi i cili njëherit ka përvojë të madhe në procesin e decentralizimit të pushtetit lokal në këtë komunë dhe në komunat e Pollogut dhe në përgjithësi në Maqedoninë e Veriut në një prononcim thotë se regjistrimi është baza ku fillon çdo proces që lidhet me shqiptarët.

“E kemi obligim kombëtar që të lobojmë e të inkurajojmë diasporën që të marrë pjesë aktive në procesin e regjistrimit prandaj jemi gjithandej duke filluar nga Milano – Lugano-Cyrihu për të përmbushur sado pak obligimin individual e kolektiv” thotë Misini.
Ai në fund u bën apel të gjithëve të regjistrohen sepse o sot o kurrë mund t’a dimë sa jemi e ku jemi.