Anulohet seanca gjyqësore për rastin “Tenderët”


Anulohet seanca për rastin e PSP-së “Tenderët”, e cila sot duheshte të mbahet në Gjykatën Penale.

Seanca është anuluar për shkak të mungesës së kryetarit të Këshillit, Osman Shabani, Seanca e ardhshme është caktuar për 9 nëntor, ku do të dëshmojnë Tome Bozhinov dhe Sasho Boshev.

Elizabeta-Kançeska-Milevska, e cila është e akuzuara kryesore në rastin e PSP-së “Tenderët”,është e akuzuar për keqëpordorimin e tenderëve për ndërtimin e VMRO-së në projektin Shkupi 2014./Pacensure

Baby Boo