An*ulimi i fluturimit një gruaje i solli 1 milion dollar

Një gruaje nga Missouri në SHBA i ishte an*uluar fluturimi, por jeta e saj ndryshoi shumë shpejt për të mirë. Ajo fitoi 1 milion dollarë nga një biletë gë* rvishtëse e Lotarisë në Florida.
Angela Caravella, 51 vjeç, mori një çmim kryesor prej 1 milion dollarësh muajin e kaluar.

Baby Boo

“Kisha një ndjenjë se diçka e çuditshme do të ndodhte pasi fluturimi im u an*ulua papritur. Bleva disa bileta gë*rvishtëse për të kaluar kohën dhe ashtu-fitova 1 milion dollarë!”, tha ajo.
Caravella bleu biletën e saj fituese nga një supermarket në Brandon. Supermarketi do të marrë 2 mijë dollarë bonus për shitje të biletës.