Antonela largohet përfundimisht nga Përputhen?

Ditën e sotme Përputhen, ka vazhduar të diskutojë temën e Ledianës, Antonelës dhe Mevlanit ku do te diskutohet gjithçka.
Por, Bora u shpreh se Antonela refuzon të vijë në studio dhe të përballet me këtë situatë.
Mevlani është shprehur se nuk e kupton arsyen e kësaj sjellje sepse të tre janë në të njejtën situate.

Pas tij Lediana aludon se mes tyre mund të ketë ndodhur diçka me shumë meqë Antonela ka përdorur frazën që Mevlani pak e përdor.
Por, gjithsesi nuk dihet nëse ky është vendimi përfundimtar i Antoneës apo ajo do të rikthehet sërish.

Baby Boo