Antigona Ramosaj në dyert e TCH, debat me autorët dhe Arbana Osmanin: “Po më shkatërroni Beatriksin!”


Parashutat me datën 9 janar, dedikuar Donaldit nuk janë pritur aspak mirë nga jashtë. Ndonëse Beatrix dhe Donald janë sqaruar. Burime të mediave tregojnë se nëna e Trixës, Antigona është konfliktuar me Arbana Osmanin dhe autorët e BB VIP. Ajo është shprehur më tone të larta se po i shkatërrojnë vajzën me këto indiciet nga jashtë.
Ka qenë ky nje debat i ashpër mes palëve, ku Antigona është shprehur se produksioni po e trajton shumë keq Trixën.

Baby Boo