Ansambli ”Shqiponja” nga Tuzi, vendin e parë dhe medalen e artë në Festivalin botërorë

Ansambli “Shqiponja”, nga Tuzi i Malësisë, në krye me maestron Agron Pllumaj, mbas sukseseve dhe aktiviteteve të shumta gjatë viteve në vazhdim as këtë vit nuk ndalen së korruri sukses.

Destinacioni i rrallës për këtë vit ishte qyteti Burgas në Bullgari, ku u mbajt Festivali Botërorë Folklorik.

Ndonëse konkurenca ishte shumë e madhe, ngaqë pjesëmarrësit vinin nga e gjithë bota, Ansambli nga Malësia bëri diferencën duke u vlerësusar si më i miri i festivalit.

Baby Boo