Ankohet Jankullovska: Para lindjes më kanë caktuar 8 seanca gjyqësore


Ish ministrja e policisë në Maqedoni, Gordana Jankullovska, është ankuar se në ditët e fundit të shtatyanisë, para lindjes, gjykata po shfryhet mbi të, duke i cktuar 8 seanca gjyqësore për rastin “Tanku”.

Ajo ka thënë se sot derisa ka qenë në spital duke marrë terapi, avokti e ka lajmëruar që gjykatësja Kacarska ka urdhëruar ekspertizë për të parë nëse vërtetë është në atë gjendje.

“Qeveria po vepron në mbrojtjen e gruas dhe familjes, erdhi jetë në Maqedoni” – ka shkruajtur Jankullovska./

Baby Boo