Anketa e parë në vitin 2018: VMRO para LSDM-së, ja si qëndrojnë partitë shqiptare


Instituti “Dimitrija Çupovski” ka publikuar anketën e parë për vitin 2018. sipas anketës së këtij Instituti që konsiderohej i afërt me ish qeverinë VMRO-BDI, VMRO është para LSDM-së me 21. 5 për qind, kurse LSDM ka 19.5 për qind rejting
Te partitë shqiptare, e para është radhitur BDI me 6.3, e dyta Aleanca për Shqiptarët me 3.2, e treta Lëvizja Besa me 2.1 dhe e katërta PDSH me 0.8 për qind. Mbi 30 për qind e qytetarëve të anketuar kanë thënë se nuk do të votojnë.

Baby Boo