Anketa e IRI-t, lajm i keq për Ziadin Selën

Anketa e fundit e realizuar nga ana e Institutit Ndërkombëtar Republikan (IRI) e realizuar në gusht të këtij viti tregon se Aelanca për Shqiptarët dhe Ziadin Sela e kanë humbur besueshmërinë tek shqiptarët. Që nga muaj gusht i vitit 2017 e deri në gusht të vitit 2018 Aleanca për Shqiptarët ka ra 3 përqind. Në anketën e gushtit të vitit 2017 ka qenë 5 përqind dhe gati për një vit ka rënë 2 përqind kjo shkaku i daljes nga qeveria. shkruan TS.

Baby Boo

Edhe lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela ka pësuar shumë keq në anketën e fundit të IRI-it. Ai në gusht të vitit 2017 ka qenë afër Ali Ahmetit tani më ka rënë në mënyrë drastike edhe atë me 1 përqind.

Ndryshe lideri i BDI-së, Ali Ahmeti vazhdon të mbetet lideri më i qëndrueshëm dhe më stabil në aspektik politik dhe shqiptarët sërish e besojnë më shumë se të gjithë liderët tjerë.