Anita Muçaj flet për raportimet se u su*lmua fizikisht nga bashkëshorti i saj Ramush Haradinaj

Anita Muçaj bashkëshortja e Ramush Haradinajt është deklaruar rreth lajmeve se ndaj saj është ushtruar dhu*në fiz*ike nga bashkëshorti.
Ajo i mohoi këto lajme teksa tha që nuk e arsyeton asnjë lloj dhu*ne.

Baby Boo
Pekon Bakery

Sipas saj dhu*na është një gjë shumë ba8nale.
“Jo nuk ka ndodhur asnjëherë. Nuk dua as me dikutu sepse është një gjë shumë banale. Ne e kemi një vetëdije më të lartë dhe intelekt më të lartë sesa aty. Unë nuk kam asnjëlloj respekti për çdo lloj dhu*ne dhe as nuk justifikohet”, tha thënë ajo.

Sipas saj këto su8lme po vinë nga ata persona që nuk po e duan Haradinajn në krye të shtetit, pasi që sipas tij këto fjalë filluan pikërisht pas shpalljes së kandidaturës së Ramush Haradinajt për president.

Restorant Lumare