Anita Haradinaj moderatore në Top Channel, ky është emisioni që do ta udhëheqë

Anita Haradinajn së shpejti mund ta shohim në ekranin e “Top Channel” si moderatore.
Psa një sezoni në Kosovë, emisioni “VIP Dado” do të realizohet në Shqipëri nën logon e “Top Channel”.

Baby Boo

“VIP Dado” është emision i cili në qendër ka fëmijët dhe personazhet e njohura nën rolin e kujdestarëve të fëmijëve, tani pritet që të vij në bashkëpunim me ‘ E diell’ në Top Channel, çdo të diele.
Pra çdo të diele do të shohim personazhe të njohura duke u kujdesur për fëmijët dhe nën udhëheqjen e Anita Haradinajt dhe Ed Manushit.