Angellov paralajmëron vërshime në Maqedoninë e Veriut


Drejtori i Qendrës për Menaxhim me Kriza Stojançe Angellov njoftoi se brenda një muaji do të ketë përm*bytje të mëdha, sipas vlerësimeve.

“Së bashku me njerëzit nga vlerësimi i rre*zikut dhe rre*zikimi, arritëm në përfundimin se përm*bytjet do të vijnë në Maqedoni brenda disa javësh, ndoshta mbas një muaji, sepse është e zakonshme që thatësira të tilla të kenë përmbytje, statistikisht.

Kjo nuk do të thotë se do të ketë. Prandaj tani po i paralajmëroj kryetarët e komunave që të pastrojnë kanalet.
Para zj*arreve, unë paralajmërova kryetarët e komunave se ata mund të mbështeteshin vetëm në dy helikopterë në rast zj*arri. Ky është realiteti”, tha Angellov.