Angela Merkel i lë bakshish kamarierit në Belgjikë!

Klientë të këtij lloji nuk ka patur kurrë për kamarierin Antonio Del Vecchio, 39 vjeç, që punon në restorantin “Maison d’Antoine“.
Ai i shërbeu ushqim gjatë para disa diteve kancelares gjermane Angela Merkel, e cila, ndodhej në takim pune në kryeqytetin europian, për çështjen e refugjatëve.
Bild.de tregon se fatura e Merkelit ishte 49.20 cent, ndërsa ajo i dha 50 euro, duke i thënë se “tjerat mund ti mbajë.”
Në fund kamerieri iu lut për një selfie dhe padyshim kancelarja ia plotësoi dëshirën.

Baby Boo