Amdi Bajram i përgjigjet VMRO-DPMNE-së: Ndodh që burri dhe gruaja ndahen e jo më parnerët qeveritarë


Sot gjatë seancës parlamentare Amdi Bajram i replikoi Trajko Veljanoskit  se ai nuk kishte kërkuar post ministror nga  Zoran Zaev.

 

-Trajko është shoku im, ne ishim bashkë këtu në parlament. Më vjen keq që i’u braktisa, por unë e kam thënë çdoherë se cili është në pushtet unë jam me ata. Në politikë nuk ka hatërmbetje dhe zemërime. Ndodh që burri me gruan ndahen e jo më partnerët qeveritarë.  Nikolla Gruevski u largua edhe un jam larguar, VMRO-DPMNE nuk është më shtëpa ime, tha Bajrami./PA Censurë

Baby Boo