Ambasadori britanik: Dhuna minon demokracinë, protestoni paqësisht

Ambasadori britanik në Tiranë Duncan Norman bën thirrje për një protestë paqësore.

Në një postim në “Twitter”, Norman thotë se e drejta e protestës duhet të ushtrohet në mënyrë paqësore dhe se dhuna minon demokracinë. Ai bën thirrje për respektim të institucioneve.

“Sot është një mundësi për të ushtruar të drejtën tuaj të protestës. Megjithatë kjo e drejtë duhet ushtruar në mënyrë paqësore. Dhuna minon demokracinë. Iu bëjmë thirrje të gjithëve të tregojnë përmbajtje. Të respektojnë institucionet demokratike dhe parimet e një proteste paqësore”, shkruan Norman.

Norman