Ambasada e Kosovës në Gjermani ka këtë njoftim me rëndësi për bashkatdhetarë që duan të bëjnë pushimet në Kosovë


Ambasada e Kosovës në Gjermani ka paralajmëruar të gjithë bashkatdhetarët të cilët jetojnë e veprojnë në shtetin gjerman që kur të kthehen në vendin e tyre të punës mund të kenë shumë kufizime si dhe duhet nënshtruar një sërë masash.

Baby Boo

Tutje bëhet e ditur se përveç karantimit 14 ditorë në rast të përkeqësimit të situatës me Covid-19 shteti gjerman nuk do të mund tu ndihmojë për kthimin e tyre në Gjermani dhe asnjë asistencë tjetër.

Njoftimi i plotë: