Ambasada amerikane ka një ftesë për shqiptarët: Bashkohuni me ne nesër


Në ditën ndërkombëtare të Homofobisë Transfobisë dhe Bifobisë, Ambasada e SHBA në Tiranë u ka bërë një ftesë të gjithë shqiptarëve që të marrin pjesë nesër në ecjen vjetore me biçikleta në Tiranë.

Përmes një postimi në Fcebook, ambasada e SHBA shpreh mbështetje ndaj komunitetit LGBTI si dhe është kundër diskriminimit dhe homofobisë.

Statusi i plotë i ambasadës së SHBA:

??️?️‍? | Në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë, Aleanca LGBT dhe ProLGBT do të mbajnë ecjen vjetore me biçikleta në Tiranë, nesër, 13 maj, në orën 11, përpara Pallatit të Kongreseve. Bashkohuni me ne në mbështetje të komunitetit LGBTI kundër diskriminimit dhe homofobisë.

Baby Boo