Alil Demiri dhe Afrim e Agim Ismailoviç dë*nohen me b*urg të përjetshëm

Është shpallur aktvendimi për rastin “Monstra” në Gjykatën Penale.
Të ak*uzuarit Alil Demiri, Afrim Ismailoviç dhe Agim Ismailoviç janë dë*nuar me bu*rg të përjetshëm, për veprën “terr*orizëm”.

Baby Boo
Pekon Bakery

Haki Aziri është dë*nuar për dy vepra penale si ndihmës në kryerjen e veprës me 9 vjet b*urg. Këtu llogaritet dhe koha e kaluar në bu*rg deri më tani.
Fejzi Aziri dën*ohet për dy vepra penale dhe dën*ohet me 15 vjet bu*rg. Ndërkaq Sami Luta ashtu edhe siç pritej, është liruar nga dë*nimi.

Restorant Lumare