Ali Ahmeti sot vjen në sheshin e Shkupit


Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, sot e
enjte 9 korrik 2020, me fillim në ora 19:30 do të ju drejtohet të
gjithë qytetarëve nga sheshi “Maqedonia” i qytetit të Shkupit në tubimin zgjedhor për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare të 15 korrikut.

Në tubim do të flasin edhe Arbër Ademi si bartës i listës për zonën 2,
Izet Mexhiti si bartës i listës për zonën 1 dhe kandidati për
kryeministër Naser Ziberi.