Ali Ahmeti: Sakrificë dhe frymëzim, lavdi të përjetshme heronjve tanë

Në ditën e 3 marsit të përgjakshëm që përfshiu familjen Jashari të cilët u masakruan nga shumë militantë serbë në atë kohë, në këtë ditë familjen Jashari e ka përkujtuar edhe lideri i BDI-së Ali Ahmeti ku shkruan:

Baby Boo

“Nuk ka histori, legjendë, mit, tregim e as edhe përallë që përshkruan ose i përafrohet shembullit të Jasharajve në shërbim të kombit dhe lirisë.

Sakrificë dhe frymëzim, lavdi e përjetshme!”