Ali Ahmeti: Nuk ka shqiptar pa nënshtetësi, ata janë romë!

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti gjatë një paraqitje mediatike i ka quajtur manipulim, zërat se shqiptarët janë ata që skanë nënshtetësi.

Sipas Ahmetit numri më i madhë i qytetarëve që janë pa nënshtetësi janë romë e jo shqiptarë.
Ndryshe, çështja e nënshtetësive u aktualizua javëve të fundit, pasi opozita shqiltare, ASH-AAA, ka propozuar ndryshim dhe lehtësim të procedurave për marrjen e nënshtetësisë.

Baby Boo