Ali Ahmeti nga Debreshi: Rrugëtimi i relizimit të projekteve dhe ndryshimi në Gostivar vjen me BDI dhe Nevzat Bejtën

Kryetari i BDI-së bashkë me kandidatin për kryetar të komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, sonte realizuan takim me banorët e Debreshit ku kërkuan edhe mbështetjen e tyre më 31 tetor në komunën e Gostivarit.
Nga atje, Ahmeti bëri thirrje që më 31 tetor qytetarët e komunës së Gostivarit të dalin dhe të votojnë për Nevzat Bejtën.

“ 31 Tetori është shpresë që banorët e Gostivarit të rikthejnë zhvillimin e komunës me projektet që ofron BDI përmes Agjendës së blertë, vendbanime me ujë të pijshëm, pa mbeturina e plot jetë, andaj mbështetjen e kërkuam edhe nga banorët e Debreshit.
Rrugëtimi i realizimit të projekteve dhe ndryshimit vjen me BDI dhe Nevzat Bejtën. Më 31 Tetor banorët e Debreshit dhe gjithë komunës së Gostivarit të dalin dhe të bëjnë ndryshimin duke rrethuar numrin 3.
Ta fuqizojmë Gostivarin
Vepro drejtë, voto blertë, rretho numrin 3!” ka theksuar Ahmeti.

Baby Boo