Ali Ahmeti: Më ka ftuar Gjykata Speciale, do të shkoj

Lideri i Bashkimi Demokratik për Integrim Ali Ahmeti është ftuar nga Gjykata Speciale me seli në Hagë. Këtë informacion e ka konfirmuar vetë Ahmeti.
“Po, është e vërtetë. Më ka ftuar Spe*cialja dhe do të shkoj”, tha Ahmeti.
Ahmeti është ftuar nga Spe*cialja në rolin e dëshmitarit.
Paraprakisht Gjykata Speciale intervistoi presidentin e Kosovës, Hashim Thaçin në lidhje me lu*ftën e Kosovës me Serbinë. Nuk dihet nëse edhe ftesa e Ahmetit ka të bëj me intervistimin ose jo të Thaçit.

Baby Boo

https://www.facebook.com/AliAhmetiOfficial/posts/3122211687815344Ali Ahmeti: Më ka ftuar Gjykata Speciale, do të shkojë