Ali Ahmeti: “Lavdi e përjetshme emrit dhe veprës kombëtare të Adem Demaçit!”

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka përkujtuar veprimtarin, Adem Demaçi në përvjetorin e katërt të ndarjes nga jeta. Ahmeti ka thënë se kujtimi për Demaçin dhe për atë që vet Demaçi bëri për lirinë e Kosovës nuk shuhet kurrë!

“Krenar që të njoha dhe pata mundësinë që bashkë të veprojmë për të njejtin ideal, atë të Kosovës sonë të lirë dhe të pavarur! Lavdi e përjetshme emrit dhe veprës kombëtare të Adem Demaçit!”, ka shkruar Ahmeti. Ndryshe, Adem Demaçi lindi më 26 shkurt të 1936 kurse ndërroi jetë më 26 korrik të vitit 2018.

Baby Boo