Ali Ahmeti: Kontributi tij do mbetet përjetësisht i gdhendur në kujtesën tonë historike me shkronjat e lavdisë dhe krenarisë


Lideri i BDI-sw Ali Ahmeti në ngushëllimin e tij për veprimtarin Rafi Halili shkruan: Me pikëllim pranova lajmin për ndarjen nga jeta të bashkëveprimtarit tim të çështjes kombëtare, Rafi Halili

Kontributi i tij kombëtar që nga vitet e ’68-ta si pjesëmarrës në demonstratat studentore në Kosovë dhe në celulat e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare do të mbesin përjetësisht të gdhendura në kujtesën tonë historike me shkronjat e lavdisë dhe krenarisë.

Ngushëllime të sinqerta familjes Halili dhe të gjithë bashkëveprimtarëve të Rafiut! Qoftë i përjetshëm kujtimi për të!

Baby Boo