Ali Ahmeti komenton forografinë ku pretendohej se vjedh rrymën elektrike!


Në intervistën e realizuar mbrëmë në shtëpinë e Ali Ahmetit nga TV21, nuk mbeti pa u komentuar edhe forografia e famshme e kohës së regjistrimit të popullsisë, ku në sfond shihej një kabllo e zgjatur që kishte nxitur komente se lideri i BDI-së nuk e paguan as energjinë elektrike.

Gjithçka ishte e rregullt dhe ligjore, madje e kontrolluar dhe verifikuar nga EVN-ja, pohoi Ahmeti në intervistën e shafqur mbrëmë.

Baby Boo