Ali Ahmeti: Kisha bisedë të tensionuar me Zaevin, nuk pajtohem me lëvizjet e tij

SKOPJE, MACEDONIA - MARCH 23: Head of the Democratic Union for Integration Ali Ahmeti speaks during a press conference following his meeting with Greek Foreign Minister Nikos Kotzias (not seen) in Skopje, Macedonia on March 23, 2018. Besar Ademi / Anadolu Agency

Në një intervistë ka folur edhe për atmosferën brenda koalicionit qeverisës, Ahmeti thotë se nuk ka vend për shqetësime, dhe se shteti duhet të vazhdojë të ecë përpara.

“Mendoj që brenda partnerëve të koalicionit ka harmoni qëndrimesh, nuk ka fare vend për shqetësim. Gjërat do të vazhdojnë në kuadër të normalitetit. Kështu që do të presim me vonë për vazhdimin e takimeve në këtë rast me z.Zaev dhe udhëheqjen më të lartë të LSDM-së që ata të mos e marrin tragjike dhe të bëjnë kthim pas. Ne duhet të vazhdojmë të ecim përpara”, tha lideri i BDI-së, Ali Ahmeti./TV21