Ali Ahmeti: Ideja e kryeministrit është që në 2009-tën

“Ideja e kryeministrit është e 2009, pra para 11 vitesh. Tani ka qenë momenti i duhur në kohë të dukur. Kemi shkuar shkallë shkallë duke u ngjitur në pozicione kyce që kanë të bëjnë me shtetin” kështu ka deklaruar Ali Ahmeti duke komentuar idenë e kryeministrit shqiptar.

Baby Boo

Në momentin e duhur dalim dike iu ngjitur shkallëve në ga*rë për kryeministër.
Për punën e kryeministrit ne nuk kemi hyrë me dy mendje. Për kryeministrin shqiptarë nuk ka plan B. Llogaritë le ti bëjnë edhe të tjerët. Pala tjetër nuk po balla*faqohen me Naser Ziberin.

Sa i përketë palës tjetër maqedonase që e kund*ërshtojnë këtë ide Ali Ahmeti tha se nuk e kupton pse janë shqetësuar shumë kur duhej ta përshëndesnin që edhe ne marrim përgjegjësi.
Kjo sipas tij e forcon integritetin dhe sovranitetin e përbashkët që duhet ta ruajmë.
Ahmeti përmendi edhe atë se vendi ka përfituar nga ministri i mbrojtjes dhe ai i brendshëm që ka qenë shqiptarë. Për katër vite ka patur lëvdata deri në qiell për punë që ka bërë z. Talat Xhaferi si kryetar Kuvendi.