Aleksandar Vuçiç urdhëroi ushtrinë serbe të jetë në gjendje gatishmërie për luftë


Disa dhjetra policë nga njesia ROSU ka shkuar në Qendrën për Ekologji dhe Zhvillimin e Sportit në Zubin Potok, thanë përfaqësuesit lokalë për RTS.

MUP është në gjendje të jashtëzakonshme, thotë ministri i policisë Nebojsha Stefanoviç.

Gjendja në Ujman është e tensionuar, por nuk ka incidente të tjera, raporton korrespondenti i RTS.

Të gjitha njësitë speciale janë në gjendjen e gatishmërisë më të lartë, të urdhëruar nga Ministri i Policisë.1Forcat Speciale të Kosovës fillojnë në Qendrën për Ekologji dhe Zhvillimin e Sportit në Zubin Potok, raporton korrespondenti i RTS.

Si korrespondent VOA RTS, disa dhjetra të armatosur forcat speciale hynë në ndërtesë, sipas disa burimeve, rënia janë realizuar me tokën dhe liqenit.

Presidenti serb Aleksandar Vuçiç urdhëroi që Ushtrina Serbe në gjendjen e gatishmërisë në rast lufte.