Aleanca për Shqiptarët vendos për pjesëmarrje në referendum?!

Aleanca për Shqiptarët pritet që sot të vendos lidhur me referendumin për emrin që do të zhvillohet më 30 shtator.

Baby Boo Tinex

Kuvendi Qendror i kësaj partie sot në Shkup do të marrë vendim për referendimin, se si do të veprojë, pro, kundër apo duke abstenuar.

Kreu i kësaj partie Ziadin Sela pas mbledhjes së Kuvendit do të shprehë qëndrimin partiak.

Nga kjo parti kanë theksuar pakënaqësi lidhur me pikat dhe çështjet e marrëveshjes që anashkalojnë shqiptarët. Por pas shumë debateve sot do të kumtohet vendimi se kjo parti a do përfshihet ose jo në fushatë.

Restorant Lumare