Albin Kurti kujton Luan Haradinajn: Vështirë të ketë pasur diku ndonjë ushtri çlirimtare si kjo e jona

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në 24 vjetorin e rënies ka kujtuar heroin Luan Haradinaj.
Kurti me anë të një postimi në rrjetin social Facebook ka shkruar se Luan Haradinaj e kalonte kufirin prej studentit tek luf*tëtari me ar*mën e vet dhe me ar*më për shokë.

“Luan do të thotë të kalosh kufirin mes mënyrës studente dhe asaj lu*ftëtare. Nuk është e rendit të përditshëm kjo dashuri e dyfishtë për lirinë: për ushtrimin e mendimit të lirë dhe për jetën e lirë”.
“Vështirë të ketë pasur dikund tjetër ndonjë ushtri çlirimtare si kjo e jona që ka aq shumë dëshmorë të cilët ranë duke bartur armatim për të tjerë luftëtarë që do të bëhen dëshmorë më pas”, ka shkruar Kurti në rrjetin social Facebook.

Baby Boo