Albin Kurti: Isa Mustafa më shumë e përdor shkopin për të goditur Osmanin sa sa për të ecur me të!

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti ka kritikuar rëndë kreun e LDK-së, Isa Mustafa.

Baby Boo

Ndërsa ju ka referuar shkopit që e mban për shkak të gjendjes jo të mirë shëndetësore, Kurti ka thënë se Mustafa më shumë e përdor shkopin për ta goditur Osmanin se për t/ ecur me të.

“Nëse do të kishte ndryshim në udhëheqjen e LDK-së qoftë për nga kursi, qoftë për nga personaliteti do të ishte e mundshme një gjë e tillë, mirëpo siç është tani nuk mund të them se mund të ketë bashkëpunim nëse mbështetet presidenti për shpallje te jashtëzakonshme, nëse hyhet në shtegun e tij të shkëmbimit territorial dhe nëse kryetari i LDK-së e përdor shkopin e tij më shumë për të goditur zonjën Osmani se sa për të ecur më të, atehere natyrisht ne nuk mund te kemi bashkëpunim”, ka thënë Kurti në TV SYRI.

Ndërsa tani e fyen pas prishjes së koalicionit qeverisës, para arritjes së marrëveshjes e quante profesor.