Albin Kurti e Vjosa Osmani dalin në këmbë në pjesën veriore

Kryetari i VV-së Albin Kurti së bashku me U.D të presidentes po kryejnë vizitë në Mitrovicë.
Ata kanë ecur në këmbë përmes urës dhe kanë dalë në veri.

Baby Boo

Kjo ka bërë që të ketë forca të shumta të Policisë nëpër rrugë, sidomos tek Ura e Ibrit.
Në shoqërinë e Kurti dhe Osmanit shihen edhe kandidatët për deputet nga lista e përbashkët

https://www.televizioni.tv/upload/videos/2021/01/ciMLzLPfi4Jvx8f1rmfg_30_8e06989c597f4c6b83d5454075166d3e_video_240p_converted.mp4