Alarm për bo*mbë, policia bllokon disa rrugë në Shkup!


Të gjitha hyrjet në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë janë bllokuar pasi është denoncuar për prani të bombës.
Polici ka pasur edhe te Radio Televizioni i Maqedonisë. Kanë kontrolluar të punësuarit gjatë hyrjes dhe daljes.
Policia ende nuk ka dhene detaje…

Baby Boo