Aktori i njohur Blerim Destani vizitoni fshatin Veshallë në Tetovë

Aktori i njohur Blerim Destani nga familja Destani sot ka qenë në fshatin Veshallë të Tetovë.
Destani nga Veshlla thotë se “Këtu nisi gjithçka”.
Ai tani është një aktor njohur.

Baby Boo

Pasionin e tij për aktrimin Blerimi e zbuloi shumë herët. Që në moshën 14 vjeçare iu dha roli i tij i parë në filmin televiziv shqiptar “Atje ku nuk lind dielli”. Këtë kohë filloi të merrte mësim aktrimi në Angli. Në vitin 2004 Blerim Destani mori ofertën e parë të madhe për të qenë pjesë e një filmi. Me përfaqësimin e rolit kryesor të Benit, në filmin televiziv kosovar “Metropolet” me regji të Sunaj Raçaj, ai tërhoqi vëmendje të madhe nga publiku në Evropën Juglindore.

Megjithatë dëshira e Blerim Destanit, është të mos mbetet vetëm aktor. Ka pasur mundësinë të mbledhë përvojën e parë në fushën e regjisë dhe të produksionit. Ka punuar si ndihmës producent në filmin “Uji i Madh” me regji të Ivo Trajkov në vitin 2004, film i cili u përfaqësua në shumë festivale dhe u vlerësua me çmime. Aktualisht merr mësime gjuhësh. Ndërsa në kohën e lirë, Blerim Destani merret me boks dhe të luajë futboll. Hobet e tjera të tij janë të shkojë në kinema dhe të bëjë shumë udhëtime.